stasziek Opublikowano 16 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2019 Czy ktos z Was orientuje sie czy Nissan planuje wprowadzic jakies zmiany z silnikami jak ma to miejsce w QQ (nowe silniki i skrzynia DCT). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JackSet Opublikowano 16 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2019 Sądze ze dadzą ten 160KM. Posiada filtr sadzy niestety, chociaz nie wiem czy jest on klopotliwy w miescie. Fajnie ze bedzie automat "dsg". Edit: zajrzałem do cennika X (propmocyjny czyli ok minus 7 tys) Nie podoba mi się że w cenie promocyjnej 117.7k trzeba jeszcze dolozyc pakiet premium za 6.2 zeby miec podgrzewane siedzenia i kierownicę = razem z lakierem bedzie nie mniej niz 126k. To juz lepiek wziąć Tekna za 134k i juz ma wszystko (nawet to czego nie da sie dokupic do N-connecta. Bo przeciez te oddatkowe 8 to juz pikus przy tej kwocie. Dziwna ta polityka cenowa vs wyposazenie, bo jeszcze 3 lata temu w wersji Acenta podgrzewane siedzenia były w standardzie i calosc to bybł koszt 104k z lakierem i dodatkową gwarancją. BTW/ chętnie zamieniłbym na DCT tylko boję sie ze silniczek 1.33 to trochę za mało dla 270 Nm. No i te spalanie wg WLTP (w QQ) - szok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.