amcora Opublikowano 16 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2019 Witam serdecznie, Dopadł mnie bład p0235 iz tego co wiem w wiekszosci przypadków to błąd czujnika ciśnienia doładowania. Czy ktos dysponuje numerami tej czesci do qq 2007 2.0dci 150KM napęd na przód i może też ktos ma fotkętego czujnika i wie gdzie sie znajduje? Z góry dziękuje za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ad241280 Opublikowano 6 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2019 Kolego problem rozwiązany? Jaka przyczyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
liarT-X Opublikowano 7 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2020 AKurat jestem po przebojach z błedem P0235. Usunąłem błąd sam, po nieudanych próbach w pseudowarsztatch. Jak ktoś jest zainteresowany to zamięszczę zdjęcia i opis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysrob Opublikowano 16 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2020 Prosimy bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek62 Opublikowano 21 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2022 W dniu 7.01.2020 o 21:52, liarT-X napisał: AKurat jestem po przebojach z błedem P0235. Usunąłem błąd sam, po nieudanych próbach w pseudowarsztatch. Jak ktoś jest zainteresowany to zamięszczę zdjęcia i opis. szkoda że zakończyłeś ten temat....wielu pewnie jest ciekawych jak to naprawiłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiecik Opublikowano 1 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2022 Słuchajcie, tutaj macie namiar: https://autobezpieczniki.pl/blad-p0172-jak-naprawic/ na artykuł, w którym opisano problem p0172 i co najważniejsze - sposoby na jego szybkie rozwiązanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi