GRZECH0TNIK PL Opublikowano 2 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 Po kilku kłopotach z kluczykiem , jestem skłonny przychylić się do zakłóceń radiowych. Przeraża mnie tylko moc zakłóceń, skoro "przyłożony kluczyk" jest bezbronny :-) i oby to było to .Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voldik Opublikowano 27 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2020 (edytowane) Witam. Mam podobny problem z kluczykami. Występuje w użytkowanym na codzień i zapasowym. Niestety wymiana baterii nie przyniosła rozwiązania stąd zacząłem grzebać na forach szukając przyczyn. Na YT znalazłem filmik użytkownika QQ z Belgii, który miał ten sam problem. I który także nie ustąpił po wymianie baterii. Kolega zasugerował zainwestowanie w dobrej jakości baterie bo te które używał kupił w Ikea. Po wymianie na markowe problem minął. Jako że nowe baterie na które wymieniłem to były jakieś "no name" z Lidla zamierzam przetestować faktycznie z jakimiś markowymi typu Duracell lub Varta i sprawdzić czy problem ustąpi. Edytowane 27 Grudnia 2020 przez Voldik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrD Opublikowano 28 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2020 Witam Jestem przekonany że kłopoty z kluczykiem są po stronie zakłóceń radiowych, (przynajmniej w moim przypadku). Kilka razy zauważyłem że jeżeli kluczyk jest w jednej kieszeni z telefonem to ta sytuacja występuje, od roku pilnuję aby kluczyk i telefon były w jakiejś odległości od siebie (po różnych stronach spodni/kurtki itp) i problem zniknął. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi