grzesiek_1986 Opublikowano 18 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2019 Witam, chcę do swojego xtraila zamontować oryginalny podłokietnik w związku tym pytanie czy muszę wymieniać cały tunel? Na allegro widziałem tak jak by nadstawki Foto poniżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekX-TRAIL Opublikowano 18 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2019 Ja mam u siebie taki, jutro obejrzę jak to wygląda i dam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudson Opublikowano 20 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2019 można dołożyć do zwykłego tunelu tylko będziesz musiał wymierzyć otwory na śrubki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek_1986 Opublikowano 20 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2019 Czyli śmiało mogę brać taki że zdjęcia i na pewno dopasuje go tak że będzie wyglądał jak Ori? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudson Opublikowano 21 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 pokaż zdjęcie swojego tunelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek_1986 Opublikowano 22 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 Sorry za bałagan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudson Opublikowano 22 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 powinno pasować ale osobiście wymienił bym razem z tunelem bo ten twój jest dużo brzydszy niż ten z podłokietnikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek_1986 Opublikowano 22 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 A czym się różni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudson Opublikowano 22 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 a nie wybacz, to poliftowy jest ładniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gkowal Opublikowano 23 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek_1986 Opublikowano 23 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 Czyli wychodzi na to że w tunelu musi być jakiś stelaż do przykręcenia podłokietnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudson Opublikowano 23 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 zobacz czy już go tam nie ma w twoim , bez niego też będzie się trzymać ale może być mniej stabilne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karibox1 Opublikowano 24 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 jest gdzieś fotomanual mojego montażu na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek_1986 Opublikowano 5 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 Wg rysunku powyżej 3 śruby trzymają tunel? Jedna pod osłoną lewarka i dwie za fotelami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudson Opublikowano 6 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2019 (edytowane) Tak W poliftowym jest jeszcze śruba ukryta za klapką pomiędzy lewarkiem a ręcznym a pod samym lewarkiem są dwie. Edytowane 6 Lutego 2019 przez chudson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek_1986 Opublikowano 9 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 Podłokietnik zamontowany. Przesunięty max do przodu tak żeby w miarę wygodnie dało się ręczny zaciągnąć Faktycznie ktoś kto to projektował... Wg rysunku powyżej chyba są dwa rodzaje podłokietników? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudson Opublikowano 10 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 co to za fotele? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek_1986 Opublikowano 10 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 Godzinę temu, chudson napisał: co to za fotele? Ori Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudson Opublikowano 10 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 ori jak originalne ? Oryginalne powinny mieć dziury w zagłówkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek_1986 Opublikowano 10 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 Ori Ori tylko założyłem pokrowce szyte na miarę skóra z plastikowej krowy plus alkantara. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek_1986 Opublikowano 18 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2019 Panowie do czego mogą być dwie wolne wtyczki pod tunelem środkowym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mały Stanley Opublikowano 18 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2019 A nie masz grzania foteli ? Czy to jeszcze dodatkowe ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek_1986 Opublikowano 19 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2019 Nie nie mam. To są luźne wtyczki nie podpięte do niczego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mały Stanley Opublikowano 19 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2019 Tam za hamulcem ręcznym u mnie są włączniki grzania foteli . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek_1986 Opublikowano 19 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2019 A nie chciało by Ci się zdjąć tunel i zobaczyć jak to wygląda u Ciebie i porobić foty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi