dudixman Opublikowano 20 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2019 Witam, od kliku dni mam duże spalanie w almerze ok 13 l sprawdzałem dolot - zero nieszczelności, filtr powietrza wymieniony, podmieniłem przepływomierz - również bez zmian. Na komputerze zero błędów Ktoś pomoże, mogę porobić zrzuty ekranu poniżej sondy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin074 Opublikowano 9 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2019 Witam , mam pytanie jakie powinno być prawidłowe spalanie ? Mam almerę od miesiąca i wychodzi mi że w mieście schodzi ok 10l / 100km. , nie sprawdzałem jeszcze dokładnie na trasie ale mam nadzieję że będzie sporo mniej . Silnik również 1,5 98Km autko z 2006r przejechanie 105 tys. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lawnowerman Opublikowano 10 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2019 Nie wiemy co to jest jazda miejska w twoim przypadku. Ile km, ile świateł, jaka jest średnia prędkość. U siebie chyba nigdy nie mierzyłem, ale też raczej koło 10 i więcej oscyluje. Ale ja mam 6 km do pracy 4 światła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin074 Opublikowano 10 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2019 Mam bliżej - mniej niż 5km i też 4 razy światła , do tego czasem korki ( Łódź....) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.