vince_snd Opublikowano 20 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2019 Witam wszystkich, Mam problem z Nissanem Micrą K12 żony. Jak jest wilgotno, pada deszcz, to auto szarpie na wolnych obrotach, nie ma mocy. Jak jest sucho to wszystko jest ok. Świece wymieniłem dla świętego spokoju. Podłączyłem komputer, który informuje o błędzie P0300 - wykryte przypadkowe/wielokrotne wypadanie zapłonów w cylindrach. Stawiam na jakiś elektryczny problem. Wiem że przez internet nie da rady postawić diagnozy, dlatego proszę Was o polecenie jakiegoś sprawdzonego elektryka w Warszawie który specjalizuje się w Nissanach, który sprawnie postawi diagnozę i usunie problem. Dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 20 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2019 do sprawdzenia kable zapłonowe (jak są) a jak nie ma to wtyczki od cewek, najlepiej popsikać czymś wieczorem i zobaczyć czy bęgale latają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.