betepok Opublikowano 22 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 Witam W minucie 15.07 tego filmu widać ciekawy zderzak. możne się orientujecie kto skleja takie zderzaki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrisT Opublikowano 23 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 Metalpasja ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
betepok Opublikowano 23 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 Godzinę temu, KrisT napisał: Metalpasja ?? Pytałem. Ten konkretny robiła inna firma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kissmy... Opublikowano 30 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2019 Już drugi raz poszukuję zderzaka do d40 z 2006 roku (ostatnio zainwestowałem w klejorzeźbę), ale zderzaków do tego modelu nadal nie ma. Nawet w używanych podaż jest bardzo mała - wypatrzyłem tylko jedną sztukę (okrągłe otwory na śruby pod atrapą). Wskażcie mi proszę, gdzie mogę znaleźć taki zderzak albo jakąś trwalszą stalową alternatywę za rozsądne pieniądze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
betepok Opublikowano 4 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2019 Szukałem, szukałem w końcu sam zrobię. Ceny na rynku zwiększają zapał do takich projektów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.