rabe Opublikowano 23 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 Witam.Czy ktos wie co to za kod; 1216 dot. /2,2d/ T30 kod nieznany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trzeci Opublikowano 23 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 Według serwisówki błędy kończą się na P0804 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudson Opublikowano 23 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 czym to odczytujesz ? pewnie tu leży problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabe Opublikowano 23 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 Maxiecu.Znalazłem :OBD błędy po polsku,wszystkie kody 1216 też jest EOBD (1).pdf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trzeci Opublikowano 24 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 W opisie masz 2.2dci a okienko pokazuje diagnostykę... No nie wiem czego. Kod silnika to Y22DDTi a wersji słabszej to Y22DTi, może program nie komunikuje sie w pełni z komputerem pojazdu. Spróbuj odczytać ręcznie a w sumie noznie kod bledu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabe Opublikowano 30 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2019 nie miałem czasu napisać w czym jest problem otóż jadąc wpadłem na chopka po zjechaniu z niego zaświeciła się magiczna żółta kontrolka wszystko się wyłączyło po jakimś czasie udało mi się go zapalić w trybie awaryjnym zjechałem na parking i tyle w tej chwilii pokazują się dwa błędy 1216 plus wtryski 1-3 1-2 albo wszystkie 1234 miał kiedyś ktoś taki przypadek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.