TommekG Opublikowano 24 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 Czy tylko u mnie schodzi chrom z tych wewnętrznych klamek ? Ktoś próbował to regenerować w jakiś sposób ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Author53 Opublikowano 24 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 Nie tylko u Ciebie schodzi. Można to zeszlifować drobnym papierem i pomalować https://allegro.pl/oferta/schuller-lakier-w-sprayu-spray-efekt-chromu-chrom-7787704898?utm_source=google&utm_medium=cpc&ev_campaign=_KRK_PLA_Kolekcje+i+Sztuka&ev_adgr=Rękodzieło&gclid=Cj0KCQiA4aXiBRCRARIsAMBZGz9XjnOoHz-xnIhjdgK8pdg6uG_hgv651JBlHlWQDS5MIwsMjDD7V8UaAqn6EALw_wcB&gclsrc=aw.ds lub kupić na Allegro za 35 złoty nowe ":) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TommekG Opublikowano 24 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 Trzeba będzie tak zrobić. Patrząc na plastiki w Nissanie to muszę przyznać że są słabej jakości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Author53 Opublikowano 24 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 31 minut temu, TommekG napisał: Trzeba będzie tak zrobić. Patrząc na plastiki w Nissanie to muszę przyznać że są słabej jakości. Nie przesadzaj. Ile lat ma Twoje autko? Miałem J10 prawie osiem lat i nic się nie działo z plastikami, żadna blenda się nie urwała a i chrom nigdzie nie schodził. Wynik produkcji taśmowej i to nie jednego producenta. Czołgi z BUMARU podobno też się psują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeRŁAziomal Opublikowano 4 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2019 Blenda mi jeszcze nie odpadła ale choroba wewnwtrznych klamek jest rowniez i u mnie,jak i rowniez cieknaca woda przy otwieraniu bagaznika-beznadzieja Firmy Nissan! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.