buba1982 Opublikowano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 Cześć, Czy poprawiał ktoś z Was przednie drzwi po fabryce? Chodzi mi o wygłuszanie matami itp w jakichś warsztatach Car-audio, czy też samemu. Moje wozidło ma zaledwie 7 miesięcy i przebieg trochę ponad 20 tyś km, a drzwi trzeszczą już masakrycznie. Do tego zacząć strzelać zawias przy otwieraniu bądź zamykaniu drzwi kierownicy. I tak się zastanawiam, jaki taki zabieg miałby wpływ na reklamację, którą teraz muszę zgłosić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 Wielu już poprawiało fabrykę,wygłuszenie drzwi daje dobre efekty,robiłem to i w Note i w poprzedniej Kaśce.Mówisz,że drzwi trzeszczą,ale tona pewno trzeszczy tapicerka,a strzelający zawias to być może uszkodzony ogranicznik otwarcia.Masz jeszcze gwarancję wiec tłamś ASO niech poprawiają i nie daj się wpuścić,że TTTM.Jak masz problemy z drzwiami nie brałbym się za wygłuszanie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.