fuchs7 Opublikowano 26 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 Witam poszukuje dobrego podwójnego zestawu(dwójka dzieci) dvd w zagłówkach. Ktoś ma coś dobrego do polecenia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek3 Opublikowano 26 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 2 godziny temu, fuchs7 napisał: Witam poszukuje dobrego podwójnego zestawu(dwójka dzieci) dvd w zagłówkach. Ktoś ma coś dobrego do polecenia? Fajny bajer ,głównie eksponowany przy sprzedąży auta. Miałem to w Audi i jeszcze trzeci ekran opuszczany pod sufitem . Raz ,dwa razy użyte na poczatku ,potem dzieciaki i nie tylko bardziej interesowało to co za oknem lub na ekranie smartfona. W dobie komputerów,smartfonow ,tabletów ,itp cały czas na biezaco dostepnych ,ten ekrany są na prawde zbedne w samochodzie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spowiednik Opublikowano 26 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 Witam podzielam zdanie i doświadczenie Piotrka3 Miałem takie zabawki w Lancerze - szkoda kasy i czasu na montowanie - dwa razy użyte i to w czasach gdy nie było smartfonów i takiego dostępu do netu jak dzisiaj są zestawy które nakładasz na zagłówek bez większego montowania - kiepsko to wygląda i parametry tez ma jakieś przedpotopowe - tak kiedyś zerknąłem wg mnie - przemyśl to jeszcze raz i wydaj kasę na co innego - ale zrobisz jak zechcesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neuspeed Opublikowano 27 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 Lepiej kupić uchwyt i tablet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.