charzun Opublikowano 27 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 Witam. Jestem nowy a sprowadza mnie tu problem z Nissanem Murano 3.5. Czy reduktor napędu pracuje na postoju? Prawdopodobnie wycieka z niego olej a po dodawaniu gazu towarzyszy tak jakby delikatny zgrzyt jakby tryb o tryb zawadzal.. Dziwi mnie ze słychać to na postoju.. Moze bardziej w kierunku skrzyni patrzeć? Skrzynia 2 lata po remoncie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wkar Opublikowano 27 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 W Murano nie ma reduktora. Tylko przekładnia kątowa. Jak auto stoi to przekładnia nie pracuje. wkar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
charzun Opublikowano 27 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 Rozumiem. Tak myslalem ze stoi.. Wiec co może takie glosy dawac? słychać to od strony kierowcy.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wkar Opublikowano 27 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 Trudno zgadywać. Może blokada pozycji "P" w skrzyni?, może bedix rozrusznika. Nie wiem. wkar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszmurano Opublikowano 16 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2019 A może to po prostu poduszka silnika . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.