Lutenet Opublikowano 27 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 Tak z ciekawości czy jest założony może oddzielny temat do najnowszych QQ tych z nowymi silnikami, może już ktoś z forumowiczów jest szczęśliwym (bądź nie ) posiadaczem. Może gdzieś, ktoś jakieś info jak to wygląda cennikowo przy konkretnym zakupie, jakieś pierwsze kontakty z serwisem ....Pierwsze doświadczenia z przesiadki....W sumie to nawet nie wiem jak nazwać ten obecnie wychodzący QQ (Qashqai III ???, J12 ??? czy Qashqai II FL ???) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAMA Opublikowano 27 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 FL to jak nazwa wskazuje zmiana budy. Z powodu silnika trudno byłoby nazywać to FL. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MirekCC Opublikowano 27 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 No jak to? To J11 FL.Nie nastąpiła zmiana budy aby nazywać je J12, a właśnie nastąpił FL czyli zmiana świateł zderzaków i atrapy oraz kosmetyka wnętrza z poprawkami i zmianami w elektronice.A nowy silnik to nowy silnik i jak będzie udany to może trafi do J12 co wcale nie decyduje o zmianie nazwy kodu samochodu ze względu na jego zastosowanie.Ale to tylko moje gdybanie.Jaki nosi kod nowy Qashqai 2 po FL tego nie wiem.:-) Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 28 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 J11B Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavllo Opublikowano 28 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 (edytowane) troszkę OT, do Rosji nie zawitała jeszcze wersja budy FL, ale u nich najdroższa wersja 4WD z dwu litowym silnikiem kosztuje na PLN ok 93 000pln Edytowane 28 Stycznia 2019 przez Pavllo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 28 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 Weź pod uwagę, że maksymalne u nich podatki to 13% dochodowy i 18% vat (obniżony 10%) Wysłane z mojego BAH-L09 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czech Opublikowano 28 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 Za wyjątkiem dużych miast, zarobki są dużo niższe jak w Polsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafsty Opublikowano 28 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 W moskwie w MCDonalds za hamburgera 14 lat temu płaciło się 5 dolarków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 28 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 http://www.mototarget.pl/news,cztery_nowe_zespoly_napedowe_z_silnikami_diesla_w_nissanie_qashqai,25138.html?fbclid=IwAR0Zx0cThq_MvEQ7LO2wBmX9fV23bC4hTeANb26RM95NmzkY3A9akKj81Rc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafsty Opublikowano 28 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 Silniczek 1,7 będzie fajnie śmigał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 28 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 Jak tak popatrzałem na te silniki i na ich emisję co2 to wydaje mi się że i ceny będą takie same Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafsty Opublikowano 28 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 Jacko jak zawsze pesymistycznie to widzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QashqaiJ11 Opublikowano 28 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 Ciekawe który silnik jest dłużej na rynku od 1.5dci........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 28 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 1.25 i 1.6 forda, 1.6 Renault i... Wysłane z mojego BAH-L09 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad30DG Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Witam, posiadam J11B z silnikiem 1.5dci z adblue. Zamówiony w grudniu 2018 odebrany w styczniu 2019. Wcześniej posiadałem ten sam silnik ale bez adblue z 2016 roku.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi