kubix71 Opublikowano 2 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 Witam Almera1.5 2001 benzyna .Na niskich obrotach , jazda na dwójce i szczególnie na nierównościach ale to nie jest regułą coś jakby stuka , wrażenie przesuwania się pod maską.Na postoju jest wszystko ok a gdy tylko dodam gazu stukanie ustaje.Nie mam pomysłu co to może być.Macie jakieś pomysły? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stuff1000 Opublikowano 2 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 Może górna poduszka silnika jest uszkodzona, sprawdz ją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nisek Opublikowano 3 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 Witam, miałem ten sam problem i z takimi objawami, ale w innym samochodzie oczywiście była to poduszka zawieszenia silnika, jak sugeruje stuff1000. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubix71 Opublikowano 4 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2019 Jeszcze sprawdzę na otwartej masce przejechać powoli do jak auto wpadnie w drgania to telepie strasznie maską przy szybie ,że aż widać gołym okiem a jak podniosłem maskę do góry to tak jakby wszystko było ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.