grzesiek_1986 Opublikowano 14 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2019 Myślę że będziesz zadowolony. Ja jeszcze dokupiłem pilot na kierownice ale to już w Polsce żeby trochę oszczędzić ten dotyk i przyciski na radiu (tak profilaktycznie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieraś Opublikowano 15 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2019 Mega przesylka ... 1 dzien szla AllieExpress z Niemiec:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek_1986 Opublikowano 15 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2019 2 godziny temu, Pieraś napisał: Mega przesylka ... 1 dzien szla AllieExpress z Niemiec:) Dokładnie jak u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieraś Opublikowano 17 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2019 Masz moze rozpiske kostki nissana? Bo wlasnie przymierzalem sie i musze ogarnac otwory w blasze od ori radia oraz kable odciac od ori kostki i polutowac z tymi od radia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieraś Opublikowano 17 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2019 Wiesz do czego są te piny?Jak rozumiem steering wheel to do pilota z kierownicy, a ta reszta? Rozpiske nissana znalazlem w sieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek_1986 Opublikowano 17 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2019 Nie kombinuj zamów na allegro przejściówkę nissan na ISO albo kup w sklepie z radiami może masz taki u siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieraś Opublikowano 17 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2019 A widzisz, na to nie wpadlem ze takie cos jest juz. Przynajmniej brak bawienia sięz cieciem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudson Opublikowano 17 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2019 high beam light - światła drogowe. po co radiu taki sygnał ? chyba,że chińczyk źle przetłumaczył i chodziło o światła mijania/pozycyjne ( sygnał używany do przyciemniania podświetlenia radia nocą ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieraś Opublikowano 17 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2019 Ok, to w zasadzie zbyteczne dla mnie. Znalazlem w sieci adapter od razu z przejściówką elektroniczną żeby sterowanie z kierownicy działało (150zl) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek_1986 Opublikowano 17 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2019 25 minut temu, chudson napisał: high beam light - światła drogowe. po co radiu taki sygnał ? chyba,że chińczyk źle przetłumaczył i chodziło o światła mijania/pozycyjne ( sygnał używany do przyciemniania podświetlenia radia nocą ) Prawdopodobnie masz rację. Muszę to u siebie odłączyć do d... To wygląda jak włączę światła na ekranie robi się jak by szarawa poświata, kolory tracą swoje nasycenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieraś Opublikowano 18 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2019 Poddaję się. Ma ktoś namiar na sklep, gdzie mają kostke do T30 pod iso? Niestety jak w sieci porównuję do wtyczki z auta to mi nie pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudson Opublikowano 19 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2019 Tyle lat temu to kupowałem ,że nawet w mailach nie znalazłem . Zrób zdjęcie wtyczki to coś dobierzemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieraś Opublikowano 19 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieraś Opublikowano 19 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2019 najbardziej wizualnie mi to podchodzi - https://centrumaudio.pl/zlacza-do-radioodtwarzaczy-fabrycznych-oem/6952-zlacze-oem-radio-nissan-99-4644-zrs-106.html?search_query=nissan&results=14 musze jeszcze chyba zobaczyc w ori wiazce ktore piny sa okablowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieraś Opublikowano 19 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2019 (edytowane) Ta rozpiska kostki ze zdjecia cos mi nie pasuje patrzac miernikiem - odbicie lustrzane, juz wiem :/ Edytowane 19 Lutego 2019 przez Pieraś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieraś Opublikowano 19 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2019 Dobra mam kostkę dla potomnych fotka. Radio PP-1675T w Nissanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karibox1 Opublikowano 20 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2019 o tych kostkach jest na forum, ja też o tym pisałem, fotomanuale się nazywały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieraś Opublikowano 20 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2019 Przegladalem ten temat o iso ale bardzo rozlegly i nie bylo zadnego namiaru na adapter. A w sklepie jak zobaczylem to od razu majac zdjecie w telefonie to widzialem ze to jest to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radar Opublikowano 20 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2019 Wstępna przymiarka..... Małe poprawki i będzie super.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieraś Opublikowano 20 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2019 w T30 mojego taty musielismy rozpilowac troche blache ktora trzymala stare radio/kieszen by pasowalo z tym. sprawdzales, czy jest w s/w opcja pominiecia blokady filmow bez recznego? wg mnie to nadmiarowe, aczkolwiek jak trzeba bedzie podlaczyc, to wiecej grzebania bedzie :/ jak zamocowane macie kamery wsteczne? tam nie bardzo jest jak pod klape to dac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radar Opublikowano 20 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2019 Właśnie jeszcze nie zamontowałem i też się podpinam pod pytanie?? Mi weszło ale nie odrazu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieraś Opublikowano 20 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2019 Pytanie mam o kamerę wsteczną. Czy wszystkie czerwone idą na 12V? Zakladam, że to co wychodziz kamery dostaje 12v tylko z żarówki wstecznej. Tak? Wolę zapytać niż coś sfajczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek_1986 Opublikowano 20 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2019 Jeden koniec czerwonego do światła cofania drugi do radia wzbudzenie monitora. Radar co to masz za radio? Bo widzę że model inny niż mój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieraś Opublikowano 20 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2019 Ale tam sa 3 czerwone. A jesli do radia czerwony to do zasilania, czy jakiegos innego pinu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek_1986 Opublikowano 20 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2019 Od strony kamery masz jeden czerwony wychodzący z kabla chinch i kabel zasilający do kamery. Łączysz te dwa czerwone i do nich doprowadzisz + z lampy cofania. Od strony monitora też masz czerwony i łączysz go z różowym 9 na zdjęciu powyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi