Thunder Opublikowano 20 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2021 Postępuj dokładnie tak jak na filmiku podesłanym przez @MisilYE. Osłona słupka też jest na zatrzaskach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieslaw49 Opublikowano 21 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2021 Mimo, że niedziela i zimno podłubałem trochę w aucie. Udało się mi poprzeciągać przewody od kamery i czujników parkowania. Kamerkę podpiąłem i wlutowałem przewody pod światło cofania. Zrobiłem próbę działania i kamerka działa, lecz nie automatycznie, muszę przełączyć na av, żeby mieć obraz. Nie jest to jednak problem, ważne że mam sygnał po włączeniu wstecznego. Zajmę się tym na końcu. Dziś przykręciłem tylna lampkę, pozakładałem uszczelki w drzwiach i zdemontowałem częściowo przednie schowki, tak, że mam wygodniejsze dojście. Dalej będę dłubał jutro. Może się ociepli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 21 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2021 A doprowadziłeś sygnał z wstecznego do radia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi