Raider Opublikowano 9 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 Cześć. Przymierzam się do kupna Zetki w kwocie do 42 000zł. W oko wpadły mi 2 egzemplarze https://www.otomoto.pl/oferta/nissan-350-z-lampy-depo-dolot-k-n-wydech-japspeed-sprezyny-hotchkis-body-kit-ID6BEWTk.html#c4203b9817 https://www.otomoto.pl/oferta/nissan-350-z-prywatne-auto-w-perfekcyjnym-stanie-vq35hr-ID6Bz2Ap.html#17beb6d0b2. Wizualnie wiadomo ten niebieski aczkolwiek ten drugi to wersja HR końcówka 2007r. wiec tutaj na plus. Chciałem ogólnie zapytać co sądzice o konkretnych egzemplarzach i może jeszcze zapytać was o jakieś porady co sprawdzać przy zakupie takiego auta, słyszałem coś o ciśnieniu oleju, jakie powinno być w zdrowym egzemplarzu? I ogólnie czy w kwocie 42000 idzie kupic wersje HR w dobrym stanie technicznym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GodISmE Opublikowano 9 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 (edytowane) Przebieg coś mały ale jak to pierwszy właściciel tego HR-a i wszystko z autem ok, to bierz. Dobra cena! PS. teraz doczytałem ze gaz tam był i był poprzedni właściciel. Trzeba silnik dobrze sprawdzić. Jak nie miał wymienianych uszczelek magistrali olejowej, to możesz na dzień dobry zbić te 2k, bo na 100% będą do wymiany prędzej czy później. PS. Jak będziesz chciał NAVI do tego, to daj znać bo mam ze swojego na sprzedaż. Edytowane 9 Lutego 2019 przez GodISmE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noico Opublikowano 10 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 tutaj w odpowiedziach jakieś info na temat czarnej: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raider Opublikowano 10 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 Te uszczelki pod głowicą to tylko w HR się sypały? A swoją drogą Noico ten twój nissan ma inny odcień zderzaka i to bardzo rzuca się w oczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rolandinho Opublikowano 10 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 Niebieski jest z grupy - można brać śmiało ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raider Opublikowano 10 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 Rozmawiałem z właścicielem on zdejmowal ten gaz bo auto bylo przygotowywane na tor, ale sytuacja finansowa sie u niego zmienila i ten sprzedaje kupuje GTRa. Brzmi rozsądnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raider Opublikowano 10 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 A co do tego niebieskiego to troszeczkę odstrasza mnie to że jednak auto było dość mocno uderzone, mam już uraz do szpachli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noico Opublikowano 10 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 Uszczelki pod glowicą z tego co wiem tylko w HR mialy problemy. Srebrny Nissan jest kolegi Asesino, ja swojej zetki się (jeszcze) nie pozbywam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rolandinho Opublikowano 10 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 Uszczelka magistrali olejowej a nie pod głowicą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukxm Opublikowano 2 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 Kupilem hr od gościa który magistrale robił u Coobcia, w momencie zakupu nie byłem aż tak oblatany i cykalem ze rozbierany silnik, a tymczasem hula jak złoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi