przemo2314 Opublikowano 11 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2019 Witam mam dylemat odnosznie pompy paliwa w p11 2,0 td zalwazylem ze cieknie mi paliwo i niewiem co mam zrobic czy kupowac uzywana pompe czy regenerowac ta co mam pompa zexel prosze o jakas podpowiedz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stuff1000 Opublikowano 11 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2019 Jeżeli dobrze samochód jeździ na tej pompie to ja bym naprawiał...Podjedz do jakiegoś dobrego pompiarza w twojej okolicy niech ją obejrzy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 12 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 jeżeli to to samo co miałem kiedyś w P10 to tylko wymiana uszczelki pod pokrywą i sprawa załatwiona koszt około 120zł z tego co pamiętam ale to było dawno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo2314 Opublikowano 12 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 niemowie jezdzil dobrze na tej pompie nie nazekalem na nia nawet w mroz palil od kopa to chyba ja naprawie tylko niemogie odpowiedniego fachmana znalesc w elblagu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 12 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 w Elblągu to podpytaj @filtron1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.