winiasz Opublikowano 12 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 Cześć, mam Qashqaia w wersji TEKNA. Rok produkcji 2018. Silnik 1.3 140KM benzyna. Przejechane 200km kolega w pracy podrzucił mi różne artykuły o tym aby olej w nowych autach, po pierwszych 1tys. km wymienić. Co o tym myślicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romek_Hel Opublikowano 12 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 5 minut temu, winiasz napisał: Cześć, mam Qashqaia w wersji TEKNA. Rok produkcji 2018. Silnik 1.3 140KM benzyna. Przejechane 200km kolega w pracy podrzucił mi różne artykuły o tym aby olej w nowych autach, po pierwszych 1tys. km wymienić. Co o tym myślicie? Po 1000 km - 1500 km i na pewno znacznie skróć interwały. z resztą jest to temat uniwersalny dla każdego silnika. W poniższym poście jest filmik, który Cię na pewno przekona! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QashqaiJ11 Opublikowano 12 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 Cześć Napewno nie zaszkodzi wymienić ,kozzt znikomy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 12 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 Przeczytaj ten temat , a do wniosków dojdziesz sam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.