killer1975 Opublikowano 13 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2019 Posiadam Nissan Qashqai J11 1.5 dci wywaliło mi błąd P1453 po skanowaniu testerem widnieje komunikat błąd niezdefiniowany. Może ktoś się orientuję co to za błąd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QashqaiJ11 Opublikowano 13 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2019 Błąd czujnika ciśnienia DPF tyle udało mi się znaleźć,na angielskim forum w Juke 1.5dci mają problemy z tym błędem. Może w trase pasuje go przegonić żeby się wypalił.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QashqaiJ11 Opublikowano 13 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2019 Sprawć te dwa wężyki bardzo częsty problem. Do nich jest podłonczony czujnik różnicy ciśnień przed i za DPF-em Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killer1975 Opublikowano 14 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2019 Dzięki faktycznie ten czerwony tylko ę sklepie nie wiedzą pod jaka nazwa można kupić dzwoniłem do serwisu tak samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QashqaiJ11 Opublikowano 14 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2019 Kolego jedź do jakiegoś sklepu z częściami do ciężarówek i kup ciśnieniowy przewód o takiej samej średnicy. Sprzedają je z metra cięte za pare groszy opaski stare wykorzystasz. Na 100% wytrzyma dłużej jak orginał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oskarex777 Opublikowano 18 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 Czy udało się zdiagnozować i naprawić. Mam to samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.