Bzyku Opublikowano 13 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2019 Siemka !! Takie pytanko - gdzie w Qq jest schowany hak holowniczy( do przyczepy). Mam u siebie zamontowany hak f-my thule ale nie mogę znaleźć kuli - w sensie samego haka. Jest jakieś specjalne miejsce - czy powinien być w kole zapasowym i po prostu poprzedni właściciel mi go nie dał.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 13 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2019 Nie spotkałem się ze specjalnym miejscem na hak w Qq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m@rcin sz-n Opublikowano 13 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2019 po prostu Ci go nie dał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter Opublikowano 14 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2019 też sie nie spotkałem z takim specjalnym miejscem w ktore odklada sie hak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wlodek213 Opublikowano 3 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2019 To jak w takiej sytuacji dopasować kule do haka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 3 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2019 A tabliczka znamionowa jakaś jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barni Opublikowano 17 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2019 Witam wie ktoś może czy można dokupić samą kule do haka w moim qq mam automatyczny hak JAEGER ale niestety nie było samej kuli można gdzieś taką znalejść czy bede musiał cały hak wymieniać, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.