Stachuuu Opublikowano 14 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2019 Cześć przymierzam się do zakupu P12 i mam na oku 2 egzemplarze. Który silnik lepiej współpracuje z gazem i generalnie jest mniej awaryjny? 1.6 czy 2.0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michaell Opublikowano 14 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2019 z tego co sie slyszy to jednak 1,6 byl lepszy niz 2,0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mercleb Opublikowano 15 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2019 Ja co prawda miałem w dieslu, ale znajomy kupił parę lat temu P12 2004 HB 1,6 już w gazie i z tego co wiem i widzę, to przez te parę lat żadnych problemów ani z silnikiem ani z gazem nie miał. Ogólnie chwali sobie, czego ja o dieslu 2.2 powiedzieć tak nie mogłem. Demon mocy to nie jest, ale tanio jeździ i nie ma dziwnych problemów jakie są co chwila z tym dieslem Nissana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.