tyciek22 Opublikowano 16 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2019 Witam postanowiłem zmienić radio oryginalne na inne w mojej almerze N16 2005r , sytuacja wyglada tak ze mam 2 kostki jedna wieksza druga mniejsza i z tego co znalazlem w tej wiekszej kostce są glosniki i chyba radio a w tej mniejszej są zasilania i masa, wiec tak daze do tego ze potrzebuje schetamu jaki kabelek to jaki glosnik posiada ktos moze taki schemat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 16 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2019 bateryjka 1.5V i po sprawie, łączysz i słuchasz, który trzeszczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystanmadalinski Opublikowano 7 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 Podłączam się pod temat, tylko moje pytanie czy nie można po prostu dostać gdzieś przejściówkę do tych dwóch kostek tak zeby wystarczyło podpiąć je do nowego radia. A o takie kostki chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 7 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 i jeszcze coś takiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 7 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 i może to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystanmadalinski Opublikowano 8 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2019 12 godzin temu, MisilYE napisał: i jeszcze coś takiego Taka właśnie kupiłem i niestety nie pasuje, piny są za szerokie i cała kostka też jest za szeroko a na dodatek wydaje mi się że w takiej przejściowce nie powinno być tych wystających plastikow w środku. Ale dzięki za odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 8 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2019 Na różnych forach piszą że często ping są poprzemieniane. Może taką https://allegro.pl/oferta/ramka-radiowa-zlacze-iso-nissan-almera-n16-5568998310?utm_source=google&utm_medium=cpc&ev_campaign=_ELKTRK_PLA_RTV+i+AGD&ev_adgr=Sprzęt+car+audio&gclid=CjwKCAiAwojkBRBbEiwAeRcJZCaQFJzBF4s5m0978VLF0DmhCwx3PKK_IU5Hl7aAjvvKOvz-USkNZxoCY14QAvD_BwE&gclsrc=aw.ds Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.