mysliwy2 Opublikowano 18 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2019 Witam Serdecznie wszystkich na forum. Mam pytanko. Mam okazję zakupić w bardzo dobrej cenie i w super stanie za 150 zł komplet 4 drzwi do mojego Terrano II po lifcie z 2000 roku , ale jest jeden mały problemik bo są to drzwi od Anglika terrano ale 98/99 rok.Czy beda one pasowały do mojego Terrano.Wiązkę elektryczną z boczkami można przerzucić nie ma problemu chyba tak slyszalem ale czy beda pasowały na zawiasach itp. Nie znam się na tym. Proszę o pomoc. Pozdrawiam i dziękuje za wszystkie odpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fikolek2 Opublikowano 19 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2019 Drzwi jako takie będą pasować jedynie zewnętrzne nakładki z tworzywa mogą mieć naszej rozmieszczone otwory montażowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
w-t-z Opublikowano 1 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 Witam mam pytanie odklejają się mi plastiki boczne na drzwiach czym najlepiej je przykleić żeby nie łapały mi blachy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz1305 Opublikowano 1 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 ja to klejem do szyb robie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysliwy2 Opublikowano 2 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 Właśnie z tego co wiadomo to klejem do wklejania szyb samochodowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.