Greg110773 Opublikowano 18 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2019 Pilnie szukam schematu instalacji abs na tyl brak sygnalu z czujnika wymienione sa na nowe musze szukac usterki na przewodach a nie wiem jak ida Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzemik Opublikowano 18 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2019 w navarze idą w peszlach po ramie . Nie wiem czy w pathu wchodzą do środka ... U mnie przegniły na ramie w okolicach zbiornika paliwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrisT Opublikowano 19 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2019 kable od absu idą prawą stroną wzdłuż ramy w peszlu, za prawym przednim kołem jest główne łącze od którego ida kable do tylnych absesów, czujnika paliwa, i wszelkich wtyczek w skrzyni....następnie do gory wzdłuż przedniej grodzi , w poprzek komory silnika do głównego łącza do pompy ABS. Więc jeśli uszkodzona jest linia od tylnych czujników to nie musimy rozwalać całej instalacji, wystarczy do "sławnej wtyczki " lubiącej wodę.......Albo można jeszcze inaczej , pociągnąć nową linie 4 kabli w peszlu od tylnych wtyczek do samej wtyczki głównej pompy abs'u.... omijając to dziadowskie łącze za prawym kołem. Idz po kolorach kabli, oczywiście serwisówka ułatwi robotę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg110773 Opublikowano 19 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2019 Dzieki wielkie za dokladny opis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.