Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

KOD DO RADIA NAVI

mig86

Rekomendowane odpowiedzi

5 godzin temu, mig86 napisał:

Witam,

w jaki sposób mogę uzyskać kod do radia, chyba że ktoś z Was ma dekoder i pomorze ?

Raczej nikt nie pomoże bo to może być radio skradzione któremuś z kolegów. Kierunek ASO. Gdyby było legalne to i PIN był by do niego.

15 godzin temu, Author53 napisał:

Raczej nikt nie pomoże bo to może być radio skradzione któremuś z kolegów. Kierunek ASO. Gdyby było legalne to i PIN był by do niego.

Każdy sądzi po sobie.

Dla jasności auto kupione z zagranicy, a po rozłączeniu akumulatora prosi o kod, którego najnormalniej nie mam... Stąd post... 

29 minut temu, mig86 napisał:

Każdy sądzi po sobie.

Dla jasności auto kupione z zagranicy, a po rozłączeniu akumulatora prosi o kod, którego najnormalniej nie mam... Stąd post... 

Nie dziw sie że taką odpowiedź dostałeś. Moje, skradzione radio znalazłem na giełdzie. Jak powiadomiłem policjantów będących na giełdzie to robili wszystko aby sprzedajacy zdążył to radio schować i wyszła z tego d*pa. Zazwyczaj kod wpisany jest na ostatniej stronie książki serwisowej. Prawdopodobnie jej nie masz. Podjedź do ASO z dokumentami kupna samochodu. Rozkodują za grosze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...