HOROWITZ Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Wydaje mi sie , ze podobnie jak w Qashqaiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kravvsebb Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Ja to pamiętam, że pasek przewlekłem za reflektorem, pociągnąłem i zeszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej G Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2020 9 godzin temu, pejot22 napisał: Jak dokładnie wyciągnąć ten tylny klosz? Odkręciłem 2 śruby mocujące ale boję urwać te zatrzaski. Jak ciągnę w tył to też klosz nie chce wyjść? Ciągnij klosz w miejscu z którego odkręciłeś te 2 śruby delikatnie do tyłu, jednocześnie poruszając kloszem góra/dół. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pejot22 Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Dało radę jest tylko jeden zatrzask. Trzeba ciągnąc do tyłu i lekko od dołu pomagać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej G Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2020 18 minut temu, pejot22 napisał: Dało radę jest tylko jeden zatrzask. Trzeba ciągnąc do tyłu i lekko od dołu pomagać Znaczy, że drugi urwałeś, albo ktoś przed Tobą Zobacz jak to wygląda w rzeczywistości Tylna lampa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pejot22 Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Albo nie zauważyłem tego drugiego na dole, albo faktycznie ktoś przede mną go utrącił ;-) Tak czy inaczej żarówa wymieniona. A swoją drogą, droga taka lampa więc lepiej ostrożnie ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej G Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Obyś nie musiał sięgać do żarówek w klapie bagażnika, bo to dopiero jest wyzwanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bialogardzianin Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2020 (edytowane) W dniu 11.08.2020 o 08:41, pejot22 napisał: Muszę wymienić żarówkę od prawego stopu. Jak dokładnie wyciągnąć ten tylny klosz? Odkręciłem 2 śruby mocujące ale boję urwać te zatrzaski. Jak ciągnę w tył to też klosz nie chce wyjść? Może trzeba delikatnie podważyć w którymś konkretnym miejscu. Gdzie dokładnie znajdują się te zatrzaski? Te zatrzaski dość mocno trzymały, strach szarpać, ale wyciągnąłem wtedy klosz. Trzeba przezwyciężyć strach, serio i szarpać kilkukrotnie z wyczuciem oceniając, czy to ma szansę wyjść. Tak to pamiętam że wtedy zrobiłem. Bajer cały polegał na tym, że żarówka była ok, wg mnie, a mogę się mylić, to był taki tryb oszczędny bo akumulator padał. Po ubiegłorocznej wymianie aku żadnych problemów, wszystkie żarówki nadal świecą i po 5 latach nie były jeszcze wymieniane (z wyjątkiem mijania, bo wymieniłem te domyślne na night breakery). Edytowane 20 Sierpnia 2020 przez bialogardzianin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ExploRer Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2020 3 godziny temu, bialogardzianin napisał: ... (z wyjątkiem mijania, bo wymieniłem te domyślne na night breakery). I jak świecą ? Lepiej czy też tak średnio ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bialogardzianin Opublikowano 22 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2020 Bez dwóch zdań o wiele lepiej od tych fabrycznych. Strumień jest "bielszy" i mocniejszy, lepsza widoczność po zmierzchu kiedy mokry asfalt. Zakupu nie żałuję. Zamontowane w marcu 2019 i nadal świecą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi