YATES Opublikowano 19 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2019 Mam pytanie , JUKE rocznik 2011 silnik 1,5 dci , mam zakupiony interfejs ELM 327 Bluetooth . Jakim programem aplikacją można posprawdzać błędy i podstawowe parametry w moim samochodzie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ulisses Opublikowano 20 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2019 Torque (Pro). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YATES Opublikowano 20 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2019 Godzinę temu, ulisses napisał: Torque (Pro). A to program płatny czy można go pobrać darmowo ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ulisses Opublikowano 20 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2019 Torque darmowy, wersja pro płatna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YATES Opublikowano 30 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2019 A jest jakiś program , którym mogę sprawdzić korekcje wtryskiwaczy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
War3z Opublikowano 19 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2019 Szukaj consula. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stanley777 Opublikowano 6 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2019 Witam O tyle o ile w grupie VAG to była bułka z masełkiem o tyle w przypadku Nissana wygląda to trochu inaczej. Orientowałem się w temacie i najtańszy konkretny interfejs + program jakim można zdiagnosować to i owo w Żuczku to: PS: Pozwolę sobie zarzucić linka https://viaken.pl/pl/interfejs-vscan-md136.html Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.