Beast Opublikowano 20 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2019 Cześć, Czy w Pathfinderze z 2006 roku jest coś takiego jak komputer pokładowy pokazujący średnie spalanie, aktualne spalanie, itp.? Pod przebiegiem wyświetla mi się tylko zasięg po tankowaniu, a co z resztą? Mam też fabryczną nawigację, ale tam również nie widzę takiej opcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2019 Przycisk na kierownicy po lewej stronie zmienia wskazania, przynajmniej w 2.5 ści tak jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beast Opublikowano 26 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2019 Po lewej stronie mam przycisk enter, obok back. Pod nimi telefon, source i przycisk regulacji głośności. Wciskam wszystko i nic się nie zmienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camo Opublikowano 6 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2019 wyświetlacz w prędkościomierzu pokazuje średnie spalanie, średnią prędkość, ustawienia wyświetlania i resety robi się wystającym pokrętłem przy wyświetlaczu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beast Opublikowano 7 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 Dziękuję Kolego, teraz wszystko działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciejka_sz Opublikowano 7 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 Na kierownicy z lewej strony jest przycisk TRIP. Przy pomocy niego też zmienia się spalanie, kilometry, czas jazdy, etc... poszczegolne parametry kasujemy przyciskajac go dluzej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.