Gość marmor Opublikowano 22 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2005 Witam ! Mam krótkie pytanie - Kupiłem primerę P10. Zbiorniczek wyrównawczy nie miał oryginalnego korka. Czy zbiorniczek musi być zamknięty szczelnie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marmor Opublikowano 22 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2005 Chodzi mi oczywiście o to czy wewnątrz musi być np. odpowiednie ciśnienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 22 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2005 ciśnienie jest w układzie i reguluje to korek na hłodnicy a zbiornik wyrównawczy ma z bokesa przelew także korek nie ma tu znaczenia :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marmor Opublikowano 22 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2005 dzięki ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.