grzesiek_1986 Opublikowano 25 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2019 Witam, mam w sumie banalne pytanie odnośnie montażu filtra kabinowego. Kierunek przepływu powietrza jest z góry na dół tak? Byłem pewien tego na 100% ale na kilku zdjęciach w necie widziałem jak ktoś zamontował filtr strzałka do góry i sam już zgłupiałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 25 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2019 Znalezione na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek_1986 Opublikowano 25 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2019 Dzięki właśnie próbowałem szukać i coś mi się nie udało. Tak właśnie zamontowałem a na google znalazłem zdjęcie jak jest zamontowany odwrotnie. Temat można zamknąć. Dzięki jeszcze raz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.