lordhunter Opublikowano 3 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 Witajcie, możecie polecić jakieś zasłonki / roletki do tylnych drzwi i tylnej szyby do e11? Nie mogę znaleźć nic dedykowanego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati_wlkp Opublikowano 4 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 W dniu 3.03.2019 o 12:59, lordhunter napisał: Witajcie, możecie polecić jakieś zasłonki / roletki do tylnych drzwi i tylnej szyby do e11? Nie mogę znaleźć nic dedykowanego. https://www.carshades.co.uk/privacy-shades-note-p-3591.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@reS Opublikowano 4 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 To są "siatki" na stałe montowane pod uszczelki. Nie radzę otworzyć okna podczas jazdy bo odfruną ;). Swego czasu modne na "wyspach" do E11. Teraz już zapomniane bo nie sprawdziły się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpert17 Opublikowano 5 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2019 Kupiłem za 19,99 zł w Kauflandzie zwijaną roletkę mocowaną na przyssawki i zupełnie dobrze się sprawdzała przez całe lato. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.