papa_bizkit Opublikowano 3 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 Ma ktoś pomysł z czego dopasować, zrobić nadkola na tył do D40? Nie dość że zabudowa szumi z tyłu to jeszcze koła... może da radę coś poradzić w tym temacie? A i wilgoć by tak nie waliła po ramie i pace... I jeszcze może jakiś pomysł żeby czymś wypełnić przerwę pomiędzy kabiną a zabudową... jakaś większa uszczelka? Pas gumowy czy coś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stuff1000 Opublikowano 3 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 Tu masz film i w opisie adres jak zamówić nadkola Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_gru Opublikowano 3 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 Ja mam takie http://www.pickupdiablo.pl/portfolio-item/nadkola-nissan-navara/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papa_bizkit Opublikowano 3 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 Coś dało w temacie dźwięków? czy tylko aby nie chlapie na ramę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_gru Opublikowano 4 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 Moim zdaniem tylko osłona ramy i paki. Ja mam założone opony AT, więc do szumów się przyzwyczaiłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
betepok Opublikowano 4 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2019 Ostatnio skuwałem rdzę z ramy:) Warto pomyśleć o nadkolach i porządnym zabezpieczeniu wewnątrz ramy. Jest trochę chemii na rynku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzemik Opublikowano 4 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2019 Polecam jeszcze czyszczenie ramy za zbiornikiem paliwa i tłumikiem. Niestety zbiornik trzeba zdjąć no i tłumik. Tam są też olbrzymie ogniska korozji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
betepok Opublikowano 4 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2019 Jeszcze tam nie dotarłem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.