Robertpolice Opublikowano 4 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 Witam.Dzis córka finalizuje kupno Primery.Zarejestrowalem sie na forum,ale nie bardzo wiem co uzupełnić w profilu.Wiem tylko,że auto z 2005 1.6 benzynka.No i oczywiście już wystąpił problem z wariującym radiem przy skręcaniu .Proszę o podpowiedzi jak się zachować dalej na forum i jak poradzic sobie z tą osławioną taśmą. Pozdrawiam Robert. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol_S Opublikowano 4 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 3 godziny temu, Robertpolice napisał: .Dzis córka finalizuje kupno Primery A ja chcę sprzedać, szkoda, że nie zajrzałeś tutaj wcześniej Co do wariującego radia niestety nie pomogę, u mnie wszystko działa bez problemu... Proponuję jednak umieścić pytanie w dziale odpowiednim dla modelu będzie lepiej widoczny i szybciej uzyskasz pomoc. https://forum.nissanklub.pl/forum/112-p12/ <-- P12 https://forum.nissanklub.pl/forum/111-od-p10-do-p11144/ <-- P10 - P11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rrabbit Opublikowano 9 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2019 Witam Przeszukaj forum P12 tematy z radiem, z tego co pamietam byl tego rodzaju temat i glownymi podejrzanymi bylo sterowanie w kierownicy i wiazka przewodow z kierownicy ale okazalo sie ze to radio zle zczytuje sygnaly. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michaell Opublikowano 12 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2019 ja miałem ten problem auto z 2005 problem leży w taśmie kierownicy. Ja go nie rozwiązałem. Dokonałem zakupu nieoryginalnego radia a więc nie mam już sterowania z kierownicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agusia0003 Opublikowano 19 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2019 Ten problem,to brak dobrej masy..proponuję zrobić ją na tylnej lampie..U mnie zadziałało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.