Gość AD4M Opublikowano 22 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2005 Czy ktoś z Was spotkał się może z kitem zawieszenia do Almery N16 w dieselu? Zależy mi na tym, żeby zejść odrobine niżej niż te nędzne 30mm. O ile mi wiadomo jest tylko jedna opcja - GWINT. Ale mimo to szukam alternatywy - tańszego rozwiązania. Idealny byłby kit cos w stylu 60/40 albo nieoferowany do almery ~50/50 Eibach sport-system. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onyx Opublikowano 22 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2005 zdaje sie ze KW robi gotowy kit ale to tez jest gwintowane(variant1=regulacja obnizenia od 30-55mm) wiecej szczegooloow znajdziesz na www.fosab.pl (polski przedstawiciel) tam zapytaj o wiecej szczegooloow. maja spory wyboor zaiweszenia moze ci cos zaproponuja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość AD4M Opublikowano 22 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2005 Gwint odpada z uwagi na zbyt wysoką cenę. KW V1 odpada tym bradziej - miałem juz w jednym aucie i podziękuję - beton. Swoją drogą szkoda, że Almera to nie Golf :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.