peceq Opublikowano 13 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2019 Witam, od jakiegoś czasu na kokpicie miga mi kontrolka od poduszki powietrznej kierowcy, robie parę rzeczy do przeglądu w aucie i nie mam czasu żeby zając się poduszką, chce wyłączyć kontrolkę by móc to zrobić w innym terminie abym teraz mółg przejśc przegląd. na Youtube widziałem sposoby aby tą kontrolkę wyłączyć. Czy ktoś z Was próbował tak robić. Swoją drogą jaki może być problem z tą poduszką w J10. Może jest to częste w tych modelach ? Dzięki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bhtom Opublikowano 13 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2019 Witam, Po pierwsze... To nie jest wyłączanie kontrolki, tylko kasowanie błędu poduszek, a to dwie różne sprawy. Po drugie... Jeśli błąd się skasuje i nie pojawi się ponownie to masz szczęście, ale nie zawsze tak jest. Było już o tym wielokrotnie pisane na forum i nie warto raz jeszcze tego powielać. Wystarczy trochę chęci, a na pewno znajdziesz na forum wszystkie interesujące Cię informacje. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.