noico Opublikowano 13 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2019 Hej, Padło podnoszenie szyb od strony kierowcy, rozebrałem drzwi, wykręciłem silniczek i zacząłem go czyścić, ale w międzyczasie coś musiałem zepsuć, gdyż nie dam rady złożyć tego do kupy (czyt. obudowy przykręcić na silniczek - brakuje ze 2-3mm zeby skręcić dziada widać na zdjęciu). Ktoś coś może pomóc jak to naprawić lub ma dojście do takiego silniczka? Udało mi się na olx namierzyć, ale za 195zł jest silniczek od drzwi pasazera, na allegro od strony kierowcy koszt juz 450zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micho196 Opublikowano 13 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2019 szczotki ci blokuja ruch...musisz je sprytnie rozeprzec i wszystko wskoczy na miejsce... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noico Opublikowano 18 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2019 Okej, sprawdze, ale te szczorki słabo wyglądają... Silniczek od infa g35 będzie pasował ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noico Opublikowano 23 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 na ebayu widze ze jest spory dostep gdyby ktos szukał, w polsce ciężko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.