FITI Opublikowano 19 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2019 Witam, zawracam się do Was z pytaniem. Czy można włączyć opcje włączenia świateł w aucie po otwarciu go z pilota ? Tzw doświetlanie. Follow me home mam, ale interesuje mnie ta druga opcja. Qashqai 2008 rok. Pozdrwiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MirekCC Opublikowano 19 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2019 W modelu z 2016 jest taka opcja.Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FITI Opublikowano 19 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2019 30 minut temu, MirekCC napisał: W modelu z 2016 jest taka opcja. Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka A szkoda, że tylko w tych nowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.