Mikellino Opublikowano 19 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2019 Źródło Motor 12/2019 Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukxm Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Wynika z tego zestawienia ze koszty są wysokie ale rzadko występują, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blinkey Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2019 W przypadku GTR to trochę nietrafione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noico Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2019 ooo, ciekawie, znajomy kupil GTR, z pierwszej ręki będę znał skale problemów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blinkey Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Ja zacznę ujeżdżać we wrześniu. Dostałem cennik standardowych napraw i przeglądów i nie jest tak źle. Przeglądy duże wychodzą nawet taniej w Niemczech. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noico Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2019 @Blinkey oo, super, udało się z34 sprzedać? pochwal się zdjęciem jak już GTR pojawi sie na podjeździe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blinkey Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Zetę jeszcze ujeżdżam ale jest wystawiona na sprzedaż. Zrobiło się ciepło i szkoda mi jej tak szybko oddawać. Chyba, że trafi się kupiec w cenie z ogłoszenia. GTR wygląda tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noico Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2019 no no! śmiało można powiedzieć, że GTR z wysokiej półki! gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blinkey Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Zobaczymy, czy ten Pan co składał silnik miał zły, czy dobry dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noico Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2019 napewno podołał, nie moze byc inaczej. miłej zabawy to nie ma co zyczyc, będzie taka na 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi