BorkiHMS Opublikowano 21 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2019 Witam. Na forum jestem nowy, ale chciałbym zapytać czy posiadacie jakieś ciekawe informacje na temat Micry k11 w automacie. Pojemność mojego micrusa to 1.0. Automat jest dwu-sprzęgłowy. Interesują mnie wszystkie ciekawostki jak i zarówno informacje które warto wiedzieć o tym samochodzie. Sam posiadam ją od prawie 2 lat jednak wcześniej nie było chęci i czasu na poszerzenie wiedzy i pobawienie się przy nim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik_R52 Opublikowano 21 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2019 1.0 automat , jak chcesz się pobawić to jedz nim do klubu. Nic się nie da zrobic....przykro mi.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazo89 Opublikowano 2 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2019 A ile Ci pali Twój CVT? Mój Pali 11 w mieście i 7 w trasie i się zastanawiam czy coś jest nie tak, myślałem że bliżej 8-9 będzie palił w mieście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik118 Opublikowano 9 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2019 automaty w K11 miały sprzęgło elektromagnetyczno proszkowe, a nie jakieś dwusprzęgłowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.