polo32 Opublikowano 26 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2019 Podobno szewc bez butów chodzi ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 26 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2019 jak by to się działo w jakiejś kolejności i odstępach czasowych to może by człowiek inaczej do tego podszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fikolek2 Opublikowano 26 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2019 No tak :-) ale przekaźników nie ma ja nie słyszę żeby coś cykało. Tylne lampy same zaczęły się demontować bo widziały nowe na półce. Żarówki z przodu są tylko świadectwem na to jak wyliczony jest czas użytkowania, tzw celowe postarzanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 26 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2019 8 minut temu, fikolek2 napisał: ale przekaźników nie ma ja nie słyszę żeby coś cykało. też nie słyszę ale jest, bo po włączeniu długich schodzi napięcie z mijania gdyby nie te lampy z tyłu to pewnie bym zaczął od żarówek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceniakenzo Opublikowano 28 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2019 ja swoje naprawiłem a tu widzę że nadal walka trwa Elektryka jest najgorsza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 28 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2019 już zrobione, teraz zakupiony przewód w kolorach i będzie zmiana całej wiązki z tyłu razem ze światłami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi