kravvsebb Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2019 (edytowane) 4 godziny temu, arek103 napisał: Tak, aktualny. A lie za niego sobie zażyczysz albo raczej obydwaj zażyczycie? Edytowane 5 Sierpnia 2019 przez kravvsebb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arek103 Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2019 (edytowane) W moim przypadku to tylko koszty przesyłki, lub free jak odbiór osobisty. Edytowane 5 Sierpnia 2019 przez arek103 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kravvsebb Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Na odbiór osobisty raczej nie ma szans, bo pomimo czasu urlopowego w piękne skądinąd Bieszczady wybierać się niestety nie planuję. Ile te koszty wysyłki miałyby mnie wynieść i czym byś to wysyłał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arek103 Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2019 20 zł kurierem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kravvsebb Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2019 W dniu 6.08.2019 o 17:33, arek103 napisał: 20 zł kurierem Czym wysyłasz? Inpostem, DPD czy mogę sobie wybrać? Przelew czy za pobraniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arek103 Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2019 (edytowane) Kurier pocztex, płatność przelewem Edytowane 9 Sierpnia 2019 przez arek103 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kravvsebb Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2019 No dobra, tylko pewnie numer konta to jakoś musiałbyś mi poza forum podesłać tak samo jak ja Tobie adres... Jak można to zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stanley777 Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2019 No Panowie, nie żeby mi to przeszkadzało ale przynajmniej od 6 postów śmiało możecie przecież przeskoczyć na rozmowę prywatną PS: Ja swój stary wąż raczej sobie zostawię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kravvsebb Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Już przeszliśmy. Można moje wyrzucić posty z tej rozmowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi