Arcanius Opublikowano 25 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2019 Witam Wszystkich Poszukuje takiego modułu jak na zdjęciach, Nissan Qashqai+2 2010r. benzyna 2.0. /światło stop razem z pozycją/ przekopałem internet i albo jestem ślepy albo tego nie widze w ofertach kupna - czy to tylko przez serwis ? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter Opublikowano 25 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2019 wymienialem, poniewaz klosz mialem zbity i ledy zamokly. 70zl uzywane na alledrogo byly edit: https://allegro.pl/oferta/nissan-qashqai-lift-wklad-led-lampy-tyl-prawy-7240868910 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcanius Opublikowano 25 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2019 Były, sama prawa strona jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcanius Opublikowano 25 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2019 dla zainteresowanych - moduł ten nie występuje w sprzedaży samodzielnie Trzeba wymienić całą lampę , całe szczęście , że moja lampa była ukruszona i rozszczelniona , nie bolał tak wydatek od 380 do 480 złoty. w zależności od serwisu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.