Brajdak78 Opublikowano 27 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 Witam Czy ktoś stosował ten olej firmy Mitasu Japan? Jakie są opinie? Coco nim sądzicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik_R52 Opublikowano 27 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 W 100% kompatybilny, gdzieś wyczytałem że jest lany fabrycznie do skrzyni jatco/nissan montowanej w innej marce. Tylko że chyba widziałem go droższego niż nissan ns-2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brajdak78 Opublikowano 28 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2019 Dzięki za info opis czytałem i są takie same parametry.Dedykowany do Nissana z CVT. Jest dostępny i jest sporo tańszy niecałe 200zł za 4l. Zastanawiam się czy tego nie zastosować do mojej Z51. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.