infrac Opublikowano 29 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2019 Witam. Sporadycznie nie działa zamykanie auta z pilota. Mam dwa i przy obu występuje ten sam problem. Inni pisali o minusowych temperaturach, ale teraz jest +10 i to samo. Zamykanie kluczykiem jest ok. Co może być nie tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EVO_FAN Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2019 "Mam tak samo jak Ty..." cytując Niemena, ale do rzeczy, u mnie ma to miejsce wtedy, gdy wyjmując kluczyk ze stacyjki, nie "zaskoczy" blokada, trzeba "nacisnąć" palcem ruchome miejsce w stacyjce ( tam gdzie wkładamy kluczyk, powinno być słychać "kliknięcie" - zaskoczenie blokady i wtedy można pilotem zamknąć auto...... taka uroda tego tupu, u mnie tak właśnie to działa. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.