wuulek Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Witam. Mój Qashqai ma gorsze dni. Na desce pojawiła się kontrolka kontroli trakcji (Pomarańczowe autko w poślizgu :) ). Natomiast trakcje da się ją wyłączyć i włączyć (ta sama kontrolka z podpisam OFF), co ciekawe. Komputer zgłasza błąd U1000. Jest to błąd komunikacji CAN. Ponadto Start/Stop zgłasza błąd zaraz po odpaleniu. Poprawiłem wszystkie masy, na skrzyni. Nawet zdjąłem zderzak i poprawiłem masy na lewym fartuchu. Wszystkie bezpieczniki sprawdzone, piny wszystkie w kostkach siedzą mocno. Ktoś spotkał się z podobnym problemem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin19r Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Witam kolego. I jak , poradziłeś sobie z bledami ? Ja walczę z czerwona kontrolka silnika i lądowania i błędzie o symbolu U0111. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuulek Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Hej, Tak - auto było po małej szkodzie. Trzeba było jednak wymienić taśmę od kierownicy. Jedna z wtyczek pasuje w dwa miejsca. Robiłem to troche po omacku i efekty były widoczne od razu :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.