wojakowskir Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Witam serdecznie. Czy w modelu quashqai j11 z 2014 radio jest zakodowane . nie mam takiego kodu nigdzie zapisanego, a akumulator ostatnio się rozładował i bałem się odłączyć klemy. bardzo proszę o odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Author53 Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Poczytaj tu https://forum.nissanklub.pl/topic/108094-qashqai-n-connetca-kod-do-radia-i-kluczyka/ Koledzy napisali że nie ma już kodów do radia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojakowskir Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Dziękuję za odpowiedź, temat poruszyłem ponownie ponieważ serwis Nissana z Kielc twierdzi tak samo czyli że nie ma, ale serwis z Warszawy twierdzi że jest. tak samo infolinia Nissan Polska. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Author53 Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2019 To niech się w końcu zdecydują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojakowskir Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Powiem szczerze jestem zdziwiony rozbieżnością wiedzy. Ale sama centrala po numerze vin nie potrafi stwierdzić czy radio posiada kod czy też nie dziwi mnie bardzo. Ludzie którzy tam pracują (z całym szacunkiem) za co biorą pieniądze skoro nie wiedzą nic na temat swoich produktów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Możesz spokojnie odłączyć akumulator.Nic się nie będzie działo,radio zacznie grać jak grało,tylko przed odpięciem nie zapomnij wyjąć kluczy ze stacyjki,bo padnie komputer!!!. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojakowskir Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Dziękuję za odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.