NissanFun Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Panowie czy lusterka z wersji EU różnią się od tych z Anglii? Chce zafundować sobie składane lustra ale dostępne są w większości angliki :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sq9mcs Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Lusterko kierowcy ma mniejsze możliwości ustawienia kąta. Możesz mieć problem z prawidłowym ustawieniem lusterek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
astol Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Witam. Ja założyłem lusterka składane od navary po lifcie, pasują. Po ile chodzą takie lusterka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NissanFun Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Dzieki za odpowiedzi, Astol czy zakładałes od anglika czy EU? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
astol Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Tego nie wiem czy były z angola czy Eu. Założyłem i pasowało, wymieniłem szkła na oryginalne z servisu. Wiem jeszcze lusterko elektrycznie składane, nowe w inter cars kosztuje 850pln. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NissanFun Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Dzięki, miałeś wtyczkę na 11 pinów? Odnośnie cen to od 150zl po 1000zl więc przestrzał ogromny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
astol Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Elektryczni składane ma dodatkowo kostkę na dwa piny. 5402-16-2001932P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NissanFun Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Przedliftowe też mają dwie kostki? W ofercie są max 11 pinów w jednej kostce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.