psis17 Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Potrzebuję pomocy. Padł mi z prawej strony drążek skrętny. Mam już drugi zestaw z belką i przymierzam się do wymiany tylko nie wiem nie jak je ustawić a potem wyregulować. Samochód będzie służył do zabawy w błocie więc od razu chcę go podnieść. Mam już poliuretany i dystanse pod górne wahacze. Mam kilka pytań: 1.czy przy montażu drążków jest jakaś zasada (może ktoś ma jakąś instrukcję "krok po kroku") 2. ile mniej więcej powinny wystawać w dół śruby regulacyjne przed rozpoczęciem kręcenia 3. jaka jest wysokość nominalna (najlepiej od ramy do ziemi bo nadkola mam powycinane pod koła 33cale) - przed podkręcaniem do góry 4. do jakiej wysokości mogę bezpiecznie ponieść samochód aby znów czegoś nie urwać Wiem że temat był już wałkowany, lecz nie znalazłem odpowiedzi na moje pytania. Proszę pomóżcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psis17 Opublikowano 21 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2019 Hej Czy ktoś mu podpowie jak się zabrać za te drążki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psis17 Opublikowano 6 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2019 Jakoś nikt nie była skłonny cokolwiek napisać. Już sobie poradziłem - metodą prób i błędów. Przy okazji wymieniłem alternator na 180A. Teraz prądu nie brakuje. A czy ktoś dopasować amortyzatory z innego pojazdu? Na te do liftu mnie na rzie nie stać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferguson Opublikowano 6 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2019 Jaki alternator podpasował? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damiang33 Opublikowano 6 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2019 Jeśli chodzi o tańsze amorki to napisz do @łysy mi załatwił komplecik w bardzo dobrych pieniądzach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psis17 Opublikowano 7 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 22 godziny temu, ferguson napisał: Jaki alternator podpasował? 180A od Passata B6 Valeo 021903026L . trzeba trochę pokombinować bo jest większy i mocowania ma inne. 21 godzin temu, damiang33 napisał: Jeśli chodzi o tańsze amorki to napisz do @łysy mi załatwił komplecik w bardzo dobrych pieniądzach. Dzięki zaraz do niego napiszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGI82 Opublikowano 15 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2019 Jeżeli nikt nie odpisał to może ty napisz co i jak zrobiłeś krok po kroku chętnie sie zapoznam. Wiem można wyszukać. Ale nie wiem czy moja wyszukiwarka nie wyswietla wszystkich odpowiedzi czy to co jest napisane czytam bez zrozumienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.