hubert.c Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Witam. Jestem swiezo po wymianie rozrzadu 2 tygodnie temu. Auto odpslalo i jezdzilo normalnie. Dzisisj rano odpalilem i na zimnym silniku szarpal w zakresie 2,5 do 4 rpm. Jak sie rozgrzal to szedl bez zarzutu. Pojechalem po oryginalny czujnik walu. Wrocilem do domu i silnik zgasl i koniec. Wymienilem czujnik walu na ten oryginalny i cisza. Kreci bardzo dobrze ale nie zapala. Jest ktos moze z Poznania i okolic zeby zajrzec do niego ? Lub co moge jeszcze zrobic ? N16 1.8 2000r, 303 tys km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert.c Opublikowano 10 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2019 Poczekałem aż się ściemni i sprawdziłem czy jest iskra, niestety nie ma. Świeca sucha. Pompa paliwa działa po zapłonie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.